Verbouwen en aanbouwen

Verbouwen en aanbouwen

Je woont op de perfecte plek maar komt ruimte tekort. Aanpassingen in de huidige woning of het bedrijfspand kunnen het woongenot of het gebruiksgemak vergroten zonder te verhuizen. Een aanpassing in de woning of het bedrijfspand kan bestaan uit het verbouwen van de bestaande indeling of een aanbouw.

 

 

In de afgelopen jaren hebben wij diverse verbouwopdrachten mogen uitvoeren. Een dakkapel, een voordeur, nieuwe dakgoten, het verplaatsen van muren of een compleet nieuw interieur. Ook een aanbouw kan een volwaardige vergroting opleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitbouw, opbouw, serre, carport of een garageopbouw. Op deze manier wordt de woning of het bedrijfspand relatief snel en eenvoudig een stuk ruimer.

 

Wij zetten ons graag in om het moderne comfort op een passende wijze te combineren met het oorspronkelijke karakter van de woning.

 

Een verbouwing of aanbouw begint bij uw wensen en het ontwerp. Indien u een aanbouw overweegt is het verstandig goed te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Wij gaan dan ook graag met u om de tafel om in kaart te brengen wat uw wensen zijn en wat daarbinnen mogelijk is. Wij kunnen daarin alles van A tot Z voor u regelen. Denk daarbij aan het aanvragen van de bouwvergunning en het inschakelen van een architect. Het is doel is om uiteindelijk tot een ontwerp te komen waarvan u denkt ‘Ja, dit is precies zoals ik het voor ogen heb’.

 

Onderaan de pagina vindt u een impressie van ons werk

 

 

offerte

Vraag nu een offerte aan!

Twijfel niet en maak nu een afspraak! Er is meer mogelijk dan u denkt

Vraag aan

Projecten