Renovatie

Renovatie

Is uw woning of bedrijfspand aan renovatie toe? Dat vraagt om deskundigheid. Renoveren betekent het verbeteren en van de constructie van het pand. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne technieken en duurzame materialen. Het is ons doel om het moderne comfort en de authentieke elementen op een passende wijze met elkaar te verenigen.

 

Bij renovatie kan ook gedacht worden aan het isoleren van een pand, het vervangen van de houten kozijnen in kunststof of het opknappen van de gevel. De bouwkundige staat van het pand is van grote invloed op de levensduur en de marktwaarde.

 

Het renoveren van monumentale panden verdient extra aandacht en voorzichtigheid. Bij renovatie van monumentale panden wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de geschiedenis van het pand. Hierbij kan gedacht worden aan het bekijken van de originele tekeningen van het pand, de bouwstijl en het vaststellen van de gebruikte bouwtechnieken. Renovatie en/of restauratie van monumentale panden is vak apart, hiervoor beschikt Bouwbedrijf CME over de benodigde kennis en ervaring. 

 

Onderaan de pagina vindt u een impressie van ons werk

 

 

 

offerte

Vraag nu een offerte aan!

Twijfel niet en maak nu een afspraak! Er is meer mogelijk dan u denkt

Vraag aan

Projecten